PMflex [ FI ] |

Ratkaisut

housing

Asuintalot

Pmflex tarjoaa ratkaisuja asuinrakentamiseen, toimistoihin, julkisiin tiloihin kuten kouluihin ja kaupallisiin tiloihin, kuten myymälöihin ja varastoihin. Asuin- ja toimistorakennusten korjausrakentamishankkeet ovat myös yhä suurempi osa liiketoimintaamme.

Sähköajoneuvot

Sähköajoneuvoratkaisujen markkinat kasvavat nopeasti.

Aurinkoenergia

Olemme kehittäneet tiiviissä yhteistyössä aurinkoenergian tuottajien kanssa erilaisia ratkaisuja, kuten valmiiksi kaapeloituja aurinkoenergian johtimia. Kun uskomme johonkin, toteutamme sen. Rakastamme haasteita ja haluamme saavuttaa enemmän. Haluamme jättää positiivisen jäljen yhteiskuntaan.

Teollisuus

Autamme optimoimaan teollisuuden rakennuksia. Laaja valikoimamme on suunniteltu standardien ja korkeiden laatu- ja käytettävyysvaatimusten mukaisesti. Ratkaisumme parantavat asiakastyytyväisyyttä ja pienentävät ympäristökuormitusta.

Kaupalliset kohteet

Halogeenittomia tuotteitamme suositellaan vilkkaisiin rakennuksiin, kuten ostoskeskuksiin, lentokentille, asemille, kouluihin, hotelleihin ja sairaaloihin, sekä esimerkiksi arvoesineitä sisältäviin museoihin ja IT-keskuksiin. Kokemuksemme ansiosta osaamme auttaa asiakkaitamme projektinhallinnassa aina ideavaiheesta toteutukseen.

Sähköasennukset ulos

Meillä on laaja valikoima ulkoasennuksiin sopivia laadukkaita tuotteita. Olipa projekti sitten koulu, ostoskeskus tai asuintalo, Pmflex luo oikeat olosuhteet ja kestävän pohjan projektille. Autamme sinua asiantuntevasti valitsemaan parhaat ratkaisut kuhunkin asennukseen.